Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folii geamuri cladiri

Foliile de protectie ale ferestrelor raspund unor nevoi variate: nevoia de se proteja de soare cu o folie de protectie solara (folie anti-UV, termica, etc), nevoia de a se simti in siguranta cu o folie de securitate (folie antiefractie), nevoia de a-si pastra intimitatea sau pur si simplu de a-si decora spatiul de viata (folie decorativa).

Folia solara reflecta, absoarbe si transmite un anumit procent de energie solara. Printre aceste caracteristici, procentul de energie absorbita este foarte important, el determina posibilitatea sau nu de a instala un tip de folie pe un geam. Atunci cand se hotaraste aplicarea unei folii LLumar pe suprafata interioara a unui geam, un studiu preliminat trebuie facut de catre aplicatorul care asigura montarea. A nu face acest studiu, inseamna a se expune la un risc de spargere termic, ale carui urmari sunt foarte costisitoare. A prefera o folie LLumar, inseamna a alege eficacitatea si securitatea.

Ceea ce face Detail Protekt atat de special este faptul ca aplicatorii nostri sunt instruiti si certificati de catre producator. Cu o deplina cunoastere a produsului si seminarii periodice pentru a ne mentine in frunte, noi oferim clientilor nostri sprijin mult timp dupa aplicarea de folii pe geamuri LLumar.

 

Folie solara

Fie ca este pentru a va proteja pielea contra agresiunilor soarelui, pentru a pastra o temperatura placuta in incapere sau pentru a reduce luminozitatea excesiva, exista intotdeauna o folie solara adaptata nevoilor dvs.

Folia de protectie solara pentru geamuri ramane alternativa tehnologica cea mai interesanta si cea mai putin costisitoare pentru a rezolva daunele efectului de sera din interiorul locuintelor.

Aceste avantaje se traduc prin economii importante atat pe planul climatizarii, cat si pe cel al sistemului de incalzire, constituind astfel o solutie de top. Tratate anti-zgarieturi pentru o mai buna durabilitate, foliile solare fac corp comun cu geamul, pentru a-l impiedica sa se sparga in caz de soc, si impiedica decolorarea datorita razelor UV.

 

Folii de securitate

Ferestrele unei case sunt elementele cele mai expuse actelor de vandalism. Acestea sunt puncte cheie pentru hotii si criminalii in cautare de noi victime. Intr-adevar, geamul este un obstacol usor de depasit. La fel, diferitele sisteme de securitate, cat de sofisticate ar fi, ofera putina protectie impotriva raufacatorilor. Gratie unei folii de securitate, acesti indivizi nu pot patrunde usor, chiar lovind in geam cu un obiect greu si ascutit. De obicei, o folie de securitate constituie un mijloc discret si eficient pentru a descuraja orice tentativa de patrundere prin efractie.

 

Folii antiefractie

Concepute pentru a ajuta la mentinerea fragmentelor de sticla la loc dupa un soc intens, foliile antiefractie permit contracararea impactului elementelor nedorite cum ar fi conditiile meteorologice extreme. Pe vreme violenta cand geamul se sparge, vantul si ploaia produc resturi de cioburi care se imprastie peste tot in casa sau biroul dvs, provocand daune materiale si corporale. Considerata ca un scut invizibil, folia antiefractie ofera protectie contra cioburilor in caz de accident domestic sau in mediu profesional.

Folia antiefractie exista in diferite nuante si grosimi. Numeroase teste au fost facute, pentru a raspunde noii norme de securitate europene EN 12600. Destinatia: orice fel de cladire publica sau privata (scoli, spitale, birouri, fabrici).

 

Folie decorativa

Foliile decorative Llumar sunt perfecte pentru aplicarile care necesita ziua sau noaptea o totala intimitate, fara totusi a sacrifica nivelul de lumina naturala in aplicatiile comerciale si rezidentiale. Foliile decorative geamuri pot fi utilizate la separarea unor spatii individuale de munca in birouri dar si a restaurantelor, spatiilor comerciale si a camerelor de hotel. 

Foliile decorative sunt o alternativa eficienta de cost la metoda traditionala la geamurile gravate cu acid. Foliile mate permit o buna utilizare a luminii ambientale cu reducerea intruziunii vizuale, facand din ele o alegere excelenta pentru a spori intimitatea in birouri, restaurante si vitrine. Folosite singure sau combinate cu folie cu modele, aceste folii atragatoare pot elimina nevoia de jaluzele.