Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Folie protectie caroserie

Scopul acestei folii auto LLumar este de a proteja zonele vulnerabile ale caroseriei precum spoilerul fata, capota, aripile, farurile si proiectoarele, oglinzi, dar nimic nu va opreste sa protejati intreaga masina. Fiind o folie anticriblura va proteja vopseaua indeosebi de pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata. Dupa cum veti observa la lucrarile efectuate la masinile din partea stanga a site-ului, este vorba de o folie 100% transparenta foarte discreta si nu schimba cu nimic aspectul sau culoare masinii.

Practic, aceasta este cea mai groasa si elastica folie anticriblura existenta in piata, avand grosimea de 240µ. Claritatea acestei folii face sa nu -ti dai seama pe care element exista folie si pe care nu. Pentru a putea testa rezistenta la strapungere, elasticitatea dar si claritatea foliei de protectie caroserie va invitam in atelierul Detail Protekt - este intr-adevar protectia maxima pentru vopsea.

Spre deosebire de autocolante, care sunt dintr-un material numit pvc, foliile anticriblura de protectie caroserie de la LLumar sunt din uretan, un material mult mai rezistent cu proprietati de autovindecare. Asta inseamna ca zgarieturile facute la 'spalatoria auto din colt' se vor inchide de la sine dupa ce scoateti masina in soare.

Foliile anticriblura de protectie caroserie marca LLumar made in U.S.A. sunt instalate profesional doar de catre tehnicienii nostri in atelierul Detail Protekt Cars din Bucuresti - Partener Premium LLumar

Instalarea unei folii de protectie caroserie va fi fara indoiala una dintre cele mai bune investitii pe care le-ati putea realiza pentru masina dvs. Nu necesita o intretinere speciala, spalati masina ca de obicei si ocazional ceruiti masina.

Pentru a va putea oferi un pret corect va rugam sa ne faceti o vizita la atelier pentru a masura si optimiza fiecare piesa pe care doriti sa o protejati cu folie anticriblura LLumar. Pret estimativ - 140e/mp (tva inclus)