Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Folii auto antiefractie

Pentru ca folia aplicata sa aiba intr-adevar rol de antiefractie a fost necesar demontarea geamurilor culisante de pe portiere. Dupa cum se poate observa din pozele atasate mai jos, pentru a-i intari rezistenta in chedere, folia auto antiefractie este montata pe intreaga suprafata a geamului, dupa care se finiseaza pe margini.

Pe geamurile laterale spate si luneta la aceasta Toyota Land Cruiser s-a aplicat o folie auto de siguranta marca LLumar SA 15 CH SR PS 4. Aceasta este o folie auto fumurie cu o transparenta reala de 17% (83% opacitate). Aceste folii de siguranta LLumar indeplinesc si rolul de protectie solara, avand un raport de respingere a energiei solare de 43 %.

In cazul geamurilor fata s-a ales o folie auto antiefractie LLumar SCL SR PS 11 mult mai groasa, de 299 microni. Folia aplicata pe laterale fata este foarte deschisa avand o transparenta de 86%. Desi nu este o folie solara reuseste sa respinga razele nocive UV in proportie de 99%. Garantia acordata foliilor auto antiefractie este de 5 ani.