Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Folie ceramica Mercedes C

Pentru un mediu mai confortabil, pe geamurile acestui Mercedes s-a aplicat folie ceramica LLumar din seria LATI si AIR. Foliile auto ceramice nu pot perturba semalul gps sau radio deoarece baza acestei tehnologii o reprezinta lipsa metalelor.

Pe geamurile laterale spate si luneta s-a aplicat folie LLumar LATI 35 LS SR HPR cu o transparenta reala de 38% (62% opacitate). Dupa cum se poate observa in pozele atasate, folia nu are o transparenta foarte mica, insa reuseste sa respinga energia solara in proportie de 51%, mai mult decat cele mai inchise folii din gamele inferioare.

A contribuit la ridicarea aspectului estetic foliile aplicate pe lateralele fata, LLumar AIR 75 SR HPR cu tenta verde, avand o transparenta de 74% si un coeficient de respingere a energiei solare de 41%. Foliile ceramice LLumar vin insotite de o garantie de 12 ani si sunt prevazute cu strat antizgariere si anti-uv.