Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Folie auto Nissan Qashqai

Pe geamurile acestei masini s-a aplicat folii auto LLumar din gamele premium. Pe laterale spate si luneta s-a montat o folie metalizata LLumar ATR 20 CH SR HPR din gama Titanium cu 10 ani garantie. Transparenta reala a acestei folii auto este de 29% (71% opacitate), avand un coeficient de respingere a energiei solare de 49% si a razelor UV de 99%.

Pe geamurile lateralele fata s-a montat o folie ceramica LLumar AIR 75 SR HPR de culoare verde. Dupa cum se vede aceasta folie auto LLumar are o transparenta foarte mare de 74%, dar si un bun coeficient de respingere a energiei solare de 41%. Foliile auto ceramice au o garantie de 12 ani.

Pe parbriz s-a aplicat o folie solara de culoare albastra, tot din gama ceramica LLumar AIR 80 BL SR HPR. Transparenta reala a acestei folii auto este de 77%. S-a dorit folie auto si pe parbriz pentru a obtine un confort termic mai ridicat in habitaclu. Aceasta folie auto solara reuseste sa respinga pana la 44% caldura. Toate foliile ceramice LLumar resping 99% razele UV.

La recomandarea tehnicienilor Detail Protekt s-a optat pentru o folie de protectie pe faruri marca LLumar.