Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Folie auto Mercedes

Proprietarul acestui Mercedes E coupe a dorit sa scape de disconfortul termic ce-l avea prin geamurile neprotejate de soare, dar in acelasi timp sa-i dea si o nota de eleganta masinii.

Folia aplicata pe geamurile masinii este marca LLumar din gama ATR Titanium, o folie auto metalizata cu un grad mare de respingere a caldurii si o garantie de 10 ani. Grosimea acestei folii auto este de 44μ. Razele nocive UV sunt respinse in proportie de 99%.

Trasparenta foliei auto LLumar aplicata pe lateralele spate si luneta este de 29% si are o respingere a energiei solare de 49%. Pe lateralele fata s-a montat o folie auto mai deschisa cu o transparenta de 53% ce respinge energia solara in proportie de 39%.