Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folie auto omologata

 

Majoritatea clientilor care ajung la noi vor sa reduca caldura din habitaclu. Stim foarte bine ca atunci cand trebuie sa parcurgem drumuri lungi si ne deranjeaza soarele este cu atat mai obositor. Gandindu-ne la copii nostri trebuie sa ii protejam de razele nocive ultraviolete si de caldura sufocanta din masina, de aceea recomandarea noastra sunt foliile auto LLumar din gama ATR Titanium. Pentru geamurile laterale fata si parbriz se poate aplica o folie foarte transparenta dar cu o foarte buna protectie termica din gama Ceramica LATI.

 

Stim ca o folie de calitate inferioara si un montaj slab nu ne va recomanda si nu ne va aduce alti clienti pe viitor tocmai de aceea tratam cu seriozitate fiecare client indiferent de ce marca auto detine. Putini dintre dvs stiu prea putine lucruri despre folii, de aceea facandu-ne o vizita la atelier va putem face cunoscute toate detaliile tehnice pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

In prezent pe piata foliilor din Romania sunt foarte multe marci, cum ar fi: SolarZone, Suntek, Skyfol, 3M, Global, etc. Desigur dintre toate acestea, unele game vin la un pret mai scazut si calitate mai slaba. Am observat o oarecare temere a clientului: sigur imi montati pe masina folie LLumar? Va asiguram ca da. Seriozitatea si experienta acumulata in timp ne-a facut Parteneri Premium LLumar.

Ce nu stiu clientii este ca LLumar are mai multe game de folii auto autorizate: LLumar AT, ATC, ATR, LATI si AIR cu garantii de 5, 7, 10 si 12 ani. Tehnologia de aplicare a foliei trebuie sa fie una corecta pt ca folia sa adere la suprafata geamului, pentru a nu face bule sau a se exfolia in timp.

 

Filosofia noastra a fost intotdeauna ca un client fericit este cel mai bun agent de vanzari al nostru. Ne bazam foarte mult pe cuvant si loialitatea clientilor nostri este ceea ce ne-a facut una dintre cele mai de succes si experimentate companii in domeniu. Credem cu tarie in a face un lucru corect si profesionist de prima data! Suntem bine cunoscuti pentru cum ne tratam clientii si avem grija de masinile lor. Calitatea foliilor si atentia la detaliu va vor da incredrea ca ati facut de departe cea mai buna alegere.