Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folii cladiri

Foliile LLumar sunt fabricate exclusiv in SUA fiind cel mai mare producator de folii din lume, avand o gama foarte variata de folii, de peste 200 de modele, cum ar fi cele solare pentru interior sau exterior, antiefractie transparente si solare dar si decorative. Multitudinea de culori existente  in gama de folii LLumar este un factor  important care vine in ajutorul clientului de a se decide asupra unei folii in functie de designul constructiei culoarea cladirii si a geamurilor.

 

Detail Protekt este Partener Premium LLumar si  monteaza folii solare LLumar pe geamurile cladirilor numai din segmentul Premium prin asta avand garantia ca ve-ti nu numai de o folie calitativa, care multumeste si cei mai exigenti clienti, dar si de un montaj ireprosabil.

Suntem cei mai mari aplicatori de folii geamuri cladiri din Romania, avand cea mai bogata experienta de peste 13  ani in domeniu de aceea recomandam sa apelati la tehnicienii de la Detail Protekt agreati de LLumar. Noi putem sa va ajutam atat in alegerea foliei dar si cu alte detalii cum ar fi compatibilitatea folie-geam (aplicand o folie despre care nu aveti toate datele tehnice, exista riscul ca geamul sa se sparga datorita stresului termic ce se poate crea intre foile de geam termopan) sau cu reglementarile legii referitoare la foliile antiefractie.

 

In decursul anilor am aplicat folii pe diverse cladiri:

-          folii solare pe geamurile cladirilor de birouri

-          folii antiefractie la ambasade din Bucuresti, sedii de banci din toata tara,

-          folii de securitate cu agrement tehnic la magazine de bijuterii, amanet, casierii

-          folii decorative la diverse sedii tv, showroom-uri

-          folii arhitecturale pentru spatieri de birouri

-          folii mate de intimitate pentru clinici si spitale

 

Garantia este acordata doar daca foliile LLumar sunt montate de catre aplicatorii autorizati de la Detail Protekt srl, producatorul de folii neoferind garantie pentru produsele lor daca acestea nu sunt montate corespunzator de catre personal calificat.

In urma montajului folii cladiri veti primi Declaratia de Conformitate, Garantia foliei si Factura, iar cazul foliilor antiefractie beneficiati de Agrement Tehnic si Aviz Tehnic.

 

Foliile pentru cladiri LLumar sunt doar din gama premium, si nu se pot asemana calitativ sau ca pret cu foliile inferioare de origine incerta ce se pot gasi la alti montatori, pretul fiind amortizat in catva ani prin reducerea consumului de energie pentru racirea si incalzirea locatiei. Foliile LLumar corespund tuturor standardelor europene si internationale acest lucru regasindu-se si intr-o garantie mult mai mare raportata la alte produse de la alti producatori de folii.

 

Avantajele foliilor sunt numeroase:

- pastrarea unui mediu ambiental optim pentru lucru, odihna sau alte activitati

- creeaza intimitate (geamuri spion, tip oglinda, mate etc)

- protectie UV (decolorarea si imbatrinirea prematura a obiectelor aflate in spatele geamurilor)

- rezistenta geamului la socuri (intarzie efractia iar in cazul spargerii geamului folia tine cioburile pe adezivul ei evitand eventualele accidente)

- reducerea zgomotului in incapere cand aerul conditionat merge la ventilatie maxima

- reducerea consumului de energie folosita la incalzirea si racirea incaperii

- reduce stralucirea deranjanta a soarelui din timpul zilei

- beneficiaza de strat antizgariere pentru o intretinere si pastrare pe un timp indelungat

- adeziv foarte performant (riscul de a se exfolia in timp e minim)

- beneficiati si de un plus la capitolul estetic si de design

- culoare stabila (nu se decoloreaza nici dupa expirarea garantiei)