Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folie antiefractie

 

Foliile antiefractie LLumar sunt folosite cu succes impotriva spargerii prin efractia locuintelor, sediilor, magazinelor, vitrinelor precum si a automobilelor.

Rolul unei folii antiefractie pe geamuri cladiri nu este neaparat de a preveni spargerea acestuia, ci de a mentine in pozitia si forma initiala toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii. Geamul nu poate fi spart decat dupa incercari repetate. Creste rezistenta acestuia la lovire si retine sticla in rama chiar si dupa spargerea ei. Folia antiefractie geam termopan intarzie sau impiedica accesul infractorilor.

 

O piatra aruncata cu forta asupra unei vitrine va provoca in cel mai rau caz doar o peforare in geam, fara ca acesta sa cada tot, spart in bucati. Infractorul va reusi sa introduca cel mult mana prin spartura, fata de cazul unei vitrine neprotejate, care ar cadea complet si ar permite accesul liber in interiorul magazinului.

Se ştie din teste simulate că unele folii antiefractie LLumar conferă vitrajului o rezistenţă sporită la atacuri manuale cu pietre, răngi, ciocane dar si explozii, furtuni sau cutremure. O folie antiefractie transparenta asigura securitatea casei noastre.

 

Combinatia dintre o folie de securitate, alarma si firma de paza asigura o protectie mult mai eficienta decat oricare dintre acestea singure. Orice hot renunta in cazul in care nu poate patrunde in incinta intr-un timp cat mai scurt, pentru a nu fi prins asupra faptei.. Odata cu pornirea alarmei, hotul nu are la dispozitie timpul necesar spargerii geamului si comiterii furtului.

 

Geamurile fiind usor de spart, permit infractorilor sa intre in magazin si sa fuga in doar cateva secunde cu tot ce apuca sa fure. Sistemele de alarma nu ajuta in cazul acestui tip de atac deoarece intrusii dispar inainte ca echipa de interventie sa ajunga la fata locului in termenul stabilit prin contract.

Chiar si bancile care au cel mai inalt grad de securitate (supraveghere video, paza) apeleaza la serviciile noastre de montaj folie antiefractie pe geamuri.

Foliile antiefractie pot fi transparente, reflective sau  mate. Folia retine pana la 99% din razele ultraviolete, care sunt principala cauza a decolorarii marfurilor expuse.

 

Foliile LLumar sunt agrementate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii (Agrement Tehnic 007-02/537-2008), respectiv avizate tehnic de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.

Pentru produsele si serviciile oferite se asigura garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Asiguram consultanta tehnica si cele mai mici preturi folie antiefractie. Garantia serviciilor si efectuarea  lucrarilor la un standard ridicat de siguranta si durabilitate, este data de Detail PROTEKT srl avand personal cu calificare atestata de catre marca de folii LLumar.