Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folie protectie faruri

Dupa cum v-am obisnuit inca din 2002, echipa Detail Protekt monteaza doar folii de faruri marca LLumar, fabricate in SUA. Foarte putini dintre dvs. cunosc faptul ca farurile pot fi protejate pentru un timp foarte indelungat cu o folie anticriblura LLumar.

Folia noastra de protectie a faruruilor este facuta dintr-un material din uretan rezistent la zgarieturi si cel mai puternic adeziv disponibil. In prezent, folia de protectie a farurilor LLumar este disponibila doar transparenta, cu o grosime de 240 microni, (cea mai groasa de pe piata la ora actuala). Autocolantele fumurii sau colorate sunt interzise a se monta pe faruri.

 

Aceste folii sunt proiectate sa reziste la toate conditiile meteorologice (cald, inghet), la agenti chimici (solutiile concentrate din spalatorii sau solutiile folosite la topirea zapezii) dar si la caldura emisa de becurile farurilor. Folia de protectie a farurilor are de asemenea inhibitori de UV, care previn ingalbenirea farurilor datorata expunerii indelungate la razele UV daunatoare ale soarelui.

 

Folia de protectie a farurilor are proprietati exceptionale de longevitate si poate fi montata dintr-o singura bucata de catre tehnicienii nostri. Timpul necesar aplicarii foliei de protectie pe faruri este de 30 minute, folia putand fi indepartata cu usurinta si peste cativa ani de folosinta fara a lasa urme de adeziv sau a deteriora farul in vreun fel.

Foliile pentru faruri LLumar nu afecteaza lumina transmisa de becuri, datorita claritatii perfecte, fata de alte produse din piata care sunt blurate sau au acel efect de coaja de portocala. Suntem foarte increzatori in acest produs si va invitam si pe dvs la atelierul Detail Protekt pentru a va convinge de cele prezentate.

 

Pentru masinile ce au deja farurile matuite sau aspect inestetic va recomandam un polish faruri la un nivel profesional. Acest proces este ceva mai costisitor si necesita un timp de executie de aproximativ 3 ore.

In compararea preturilor recomandam sa fie facuta cu poduse similare nu cu autocolante de provenienta incerta.

 

       ★★★★★

Polish faruri 3M

150 Lei

Folie faruri LLumar

200 Lei

Polish faruri + Folie faruri

300 Lei