Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Folie auto LLumar ATR

Dupa cum sugereaza numele foliile LLumar din gama ATR Titanium sunt metalizate, oferindu-le acestora cea mai buna respingere a caldurii implicit un comfort termic la interior net superior foliilor auto din alte game. LLumar ATR are cel mai bun raport calitate pret si este recomandarea noastra in privinta celor ce vor sa-si protejeze familia in deosebi copii de caldura, lumina foarte puternica ce poate sa deranjeze ochii sensibili a celor mici, facand calatoriile lungi mult mai confortabile. Ultravioletele nocive sunt respinse in proportie de 99,9%. Foliile solare LLumar va garanteaza un adevarat confort zilnic.

Garantia acestor folii auto LLumar din gama ATR Titanium este de 10 ani, avand un strat antizgariere superior, grosimea foliei fiind intre 45 si 56 microni. Aceasta folie auto este de culoare cenusie combinandu-se perfect cu geamurile care in ziua de azi au o tenta slab cenusie, dandu-i masinii o nota de eleganta la exterior, iar vizibilitatea din interior este excelenta chiar si la cele mai inchise transparente. Un alt avantaj al foliei auto este in timpul noptii nu veti mai fi orbit de farurile masinilor ce vin din spate.

Transparentele reale ce se gasesc la gama LLumar ATR sunt de 5, 16, 29, 39 si 53%.  Foliile auto ATR Titanium au un bun coeficient in respingerea stralucirii geamurilor, deoarece au un grad mare de respingere a caldurii economisiti carburant implicit aerul conditionat nu-l veti mai folosi la maxim.Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama ATR  Titanium pentru diferite transparente, totodata puteti compara parametri tehnici cu ale gamelor AT si ATC.

LLumar ATR Titanium Series

ATR 05

ATR 15

ATR 20

ATR 35

ATR 50

transmiterea luminii vizibile

    5 %

    16 %

    29 %

    39 %

    53 %

respingerea energiei solare

   67 %

    55 %

    49 %

    48 %

    39 %

respingerea razelor UV

  99.9 %

    99 %

    99 %

    99 %

    99 %

reflectia luminii vizibile

    6 %

    5 %

     6 %

     7 %

     8 %

grosimea foliei

   45 μ

    45 μ

    44 μ

     44 μ

    44 μ

garantie folie si montaj

  10 ani

   10 ani

   10 ani

   10 ani

   10 ani