Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folie auto LLumar AIR

 

Din punctul nostru de vedere am putea denumi aceasta folie AVANTAJE FARA COMPROMISURI cu impact vizual minim, dar cu o mare respingere a caldurii si razelor UV; plus o durabilitate excelenta in timp.

La aceasta gama ceramica exista doar 2 tipuri de folie auto, acestea fiind AIR 80 Blue si AIR 75 Green cu transparente reale de 77% respectiv 74%. Datorita tehnologiei din ziua de azi s-a ajuns la performanta ca aceste folii auto transparente sa respinga caldura cat foliile cele mai performante din gamele AT si ATC. Unul din avantajele acestor folii ceramice este ca pot fi montate pe geamurile fata si chiar pe parbrizul masinii fara a exista riscul de a avea probleme la un eventual control in trafic. Foliile auto din gama AIR sunt folii ceramice, iar spre deosebire de foliile metalizate, acestea nu vor ecrana semnalul Gps, detectoare radar sau radio. Foliile ceramice inlatura stralucire orbitoare a luminii solare inlesnind privitul la diferitele monitoare din masina cum ar fi navigatia sau dvd playerele montate in masina. Garantia foliei ceramice este de 12 ani.

 

AIR 80 Blue ofera un maximum de confort si de protectie reusind sa respinga energia solara in proportie de 44%, in timp ce alte folii folosesc culori foarte intunecate si neatractive ca sa atinga un nivel similar de respingere a caldurii solare. Culoarea foliei Air 80 Blue este suficient de deschisa ca sa respecte cele mai vizibile legi de transmisie a luminii, cu un grad ridicat de claritate optica si reflexivitate redusa. Cu Air 80 Blue, dvs si interiorul masinii dvs veti fi protejati de efectele radiatiilor solare, respingand pana la 99% ultravioletele. Pentru a va putea da seama de transparenta si culoarea acestei folii auto ceramice vizitati si >>Lucrari folii auto.

 

AIR 75 Green este o folie ceramica pentru automobile care asigura o protectie extrem de eficienta impotriva ultravioletelor si razelor infrarosii care patrund de obicei prin geamul masinii. Razele vizibile si infrarosii ale soarelui pot determina temperatura din interiorul masinii dvs sa devina insuportabil de fierbinte. Dar mai important, razele UV daunatoare pot provoca de asemenea daune interiorului vehiculelor sau pielii omenesti. Desi este o folie foarte transparenta reuseste sa respinga pana la 41% caldura solara reducand consumul de carburant folosit la functionarea aerului conditionatcat si a  zgomotului produs de ventilatia data la maximum.

LLumar AIR Avantgarde Series

         AIR  75

       AIR  80

transmiterea luminii vizibile

           74 %

          77 %

respingerea totala a energiei solare

           41 %

          44 %

respingerea razelor UV

            99 %

          99 %

reflectia luminii vizibile

            9 %

           9 %

grosimea foliei

           45 μ

           45 μ

garantie folie si montaj

          12 ani

         12 ani