Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

   Folie auto

Noi dorim sa va facem cunoscute aceste produse pentru a va ajuta in alegerea unui anumit tip de folie LLumar in functie de necesitatile si bugetul dumneavoastra. Este bine de stiut ca LLumar are 6 game de folii auto cu transparente diferite dedicate sa va protejeze (de uv, in caz de efractie sau accident, de caldura etc) dar si sa dea stil masinii dvs.

 

De-a lungul timpului clientii care au schimbat masina au revenit la montaj folie auto deoarece au vazut necesitatea acesteia. Foliile auto LLumar au numeroase avantaje:

Confortul termic – pe timp de vara prin aplicarea foliilor LLumar (mai ales cele din gamele superioare ATR, LATI) se va reduce semnificativ caldura din habitaclu, ele reusind sa respinga pana la 70% caldura.

Stilfoliile LLumar vin ca un up-grade estetic adus masinii dvs

Vizibilitatefoliile LLumar sunt recunoscute pentru o transparenta excelenta privind din interior afara pe timpul noptii sau timp ploios, chiar si in cazul foliilor mai inchise.

Securitate – in cazul unui accident minor, in cazul spargerii geamului, foliile auto reusesc sa pastreze cioburile pe adeziv fara a va putea rani. In cazul foliilor dedicat antiefractie acestea vor mari rezistenta geamului la efractie in cazul furtului din autoturism.

Ultravioletele – prin aplicarea unei folii auto solare, radiatiile nocive UV sunt respinse pana la 99,9%, protejandu-va atat tapiseriile, bordul de decolorare si imbatranire prematura dar si persoanele, in special copii mai sensibili la radiatiile UV.

Intimitate – prin aplicarea foliilor auto LLumar cu transparente mai mici va veti proteja bunurile aflate sau lasate in masina (navigatie, acte, laptop, detectoare radar etc.) dar si persoanele de privirile indiscrete

Stralucirea orbitoare – folia auto LLumar reduce stralucirea orbitoare a soarelui deranjanta in timpul condusului sau pentru ochii copiilor dar si lumina orbitoare a farurilor din spate pe timpul noptii.

 

Clientul va primi intotdeauna calitatea superioara de la Partenerii Premium LLumar deoarece noi nu numai ca lucram cu folii LLumar dar in urma specializarii de catre personalul calificat de catre LLumar veti beneficia si de un montaj ireprosabil. Timpul necesar de montaj folie auto este de 1-3 ore in functie de dificultatea lucrarii sau a numarului de geamuri.

 

In curand, absolut toate tipurile de folie LLumar vor veni inscriptionate cu „LLumar” pentru a elimina orice urma de indoiala cum ca aplicatorul ar monta folie de alta provenienta dar o vinde ca si produs LLumar. Nu va pierdeti timpul si banii cu cei ce folosesc folii auto mult inferioare de provenienta indoielnica, pentru ca veti fi nevoiti sa schimbati folia mult mai des, deoarece ele neavand strat ultraviolet si de antizgariere precum foliile LLumar,  se vor degrada si zgaria in scurt timp.