Detail PROTEKT

Parteneri folii auto


Warning: include(../admin/websiteFunctions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '../admin/websiteFunctions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home3/rdet5514/folii-llumar.ro/modules/home.php on line 2

 

Folie auto antiefractie

Un geam consolidat cu o folie auto antiefractie prezinta o rezistenta neobisnuita in raport cu un geam clasic, el este mult mai rezistent la lovituri. Aceasta rezistenta devine o dificultate considerabila pentru agresor, si astfel ea intarzie eficient spargerea. Geamul se poate sparge doar dupa incercari repetate cu obiecte cotondente, dar cioburile raman lipite de folie, ceea ce ingreuneaza furtul unei navigatii sau altor obiecte de valoare din masina. Datorita foliei auto antiefractie, timpul si zgomotul produs nu ii va permite hotului sa duca la bun sfarsit jaful.

 

Pentru a intra in posesia masinii sau al continutului ei infractorii sparg geamurile unei masini in prezenta soferului si a pasagerilor cu riscul de a rani grav persoanele aflate inauntru. Majoritatea clientilor au ajuns la noi sa monteze folie auto antiefractie, dupa ce li s-a spart masina si li s-a furat din interior.

 

Prin aplicarea pe geamurile masinii a unei folii de securitate fumurie, nu va diminuati vizibilitatea pe sosele si beneficiati de avantajele foliei solare: protectie contra efectelor nocive ale soarelui in special radiatiile ultraviolete, confort vizual optim, un plus la capitolul estetic, diminuare a luminii orbitoare a soarelui. Foliile de securitate fumurii asigura o confidentialitate dinspre exterior spre interior, dar si o rezistenta la agresiunile exterioare.

 

Lucrati cu o echipa de instalare cu experienta pentru a asigura cea mai buna performanta a foliei, fiind bine de stiut ca recomandam acoperirea totala cu folie antiefractie a geamului. Foliile auto antiefractie au un rol important si in cazul unor accidente minore pentru ca vor proteja de cioburi, acestea ramanand lipite pe adezivul foliei.

Pentru un hot, un geam spart este ca o usa deschisa spre interiorul masinii. Din fericire, foliile antiefractie aplicate de noi elimina calea de acces cea mai usoara si cea mai tentanta pentru un hot - fereastra.